Rendezvények

Az EMPBK a SZIN-en

SZIN

Az Első Magyar Polgári Biztonságvédelmi Klaszter is kitelepült a Szegedi Ifjúsági Napokra, ahol egyetemista aktivisták segítségével a biztonságos szórakozással kapcsolatos kérdésekről tájékoztatják a fiatalokat.


“AKTUÁLIS BIZTONSÁG” című konferencia

2012. június 21-én és 22-én került megrendezésre a szegedi Forrás Hotelben az „AKTUÁLIS BIZTONSÁG” című konferenciánk. Ezúttal a bankbiztonság, biztosítási csalások és az oktatás témaköre került előtérbe. A konferencián neves hazai szakemberek mellett külföldi vendégek is tartottak előadást és sor került a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara valamint a Szerb Kereskedelmi és Iparkamara (Privredna komora Srbije) közötti együttműködési megállapodás aláírására.

Program | Sajtó


MEGHÍVÓ az “AKTUÁLIS BIZTONSÁG” című konferenciára

Ezúton tisztelettel meghívom az Első Magyar Polgári Biztonságvédelmi Klaszter által megrendezésre kerülő „AKTUÁLIS BIZTONSÁG” című rendezvényre. Ezúttal is igyekszünk a biztonsági szakmában közvetlenül, vagy közvetve dolgozókat közelebb hozni a gazdaság más területén érdekelt vállalkozásokhoz, kibővítve mindezt nemzetközi kapcsolatokkal, határon átnyúló programokkal. Ezúttal a bankbiztonság, biztosítási csalások és az oktatás témaköre kerül előtérbe.


Építő-KITT Klaszter Konferencia

2012. június 1-én rendezték meg az Építő-KITT Klaszter Konferenciát , melyen az EMPBK elnöke, dr. Füzesy István is tartott előadást.

fuzes

dr. Füzesy István


A biztonságérzet és nyilvánosság című médiafórum

A biztonságérzet és nyilvánosság című médiafórum 2012. április 26.

Meghívó, Program | Sajtó | Képek


Soron következő rendezvényünk

2012. március 20-án tartjuk következő rendezvényünket, melyen ezúttal is igyekszünk a biztonsági szakmában közvetlenül, vagy közvetve dolgozókat közelebb hozni a gazdaság más területén érdekelt vállalkozásokhoz, kibővítve mindezt nemzetközi kapcsolatokkal, határon átnyúló programokkal.


Lakossági bűnmegelőzési fórum Csongrádon

Lakossági bűnmegelőzési fórum Csongrádon 2012. március 1.

Meghívó | Képek


Az EMPBK bemutatkozó rendezvénye

2011. október 27-én megrendezésre került a Forrás Hotelben bemutatkozó rendezvényünk. A Klaszter részéről dr. Laborczy Éva tartott előadást az aktuális pályázati lehetőségekről.